Culise

Photo: Iuliana Olteanu

Hey, hey

Bine ai venit!

Gabriela aici, încântată de cunoștință! 😊

O să trec direct la subiect: scriu povești despre lucruri simple, oameni, experiențe și subiecte care cred că ne pot ajuta separat și împreună (cred foarte tare în puterea lui Împreună).

Dacă m-aș prezenta formal, ar suna cam așa:

📚 Sunt absolventă a Facultății de Sociologie (Universitatea București), am lucrat în domenii cumva diferite, dar atât de conectate de fapt: am început cu un job fulgerător de scurt în bancă 👀; am fost asistent manager într-un departament de marketing; am organizat cursuri și evenimente de public speaking (a fost un fel de job ideal cu multe și faine experiențe); apoi am organizat cursuri de fotografie – un domeniu super frumos, dar nu am simțit că pot să mă dezvolt real în contextul de atunci). …Indiferent de experiențe, cred că poți să te reinventezi ori de câte ori simți să faci asta.

Fast forward….În 2020, la scurt timp după începerea pandemiei, am decis că este momentul să fac o reconfigurare de traseu profesional 🗺️ – așa că, tot ascultând podcast-uri, interviuri, citind cărți din domeniu, am decis să încep cu acest curs: NeuroMindfulness Coach Certification – Practitioner level.

P.S.: această latură umanistă, cu accente pe comunicare și observare obiectivă, îmi este foarte utilă în tot ce fac, și nu doar în plan profesional. Este ceva ce am început să iubesc după o lungă perioadă în care am crezut că doar domeniile ”realistico-matematice” contează și sunt importante. 🤩

📍Reconfigurarea traseului profesional s-a dovedit cel puțin interesantă, iar în februarie 2021 am decis să mă întorc la o pasiune mai veche abandonată cu ceva ani în urmă, așa că am început să învăț să lucrez în Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign. Astăzi asta fac și învăț ceva nou în fiecare zi…oricum nu există altă cale în design decât învățare continuă și experimentare. Este fix domeniul de care aveam nevoie pentru a-mi satisface nevoia de creativitate, dinamism și curiozitate.

🎙️ Dacă vrei să vezi ce fac, contul @pauazadebine este unul dintre locurile preferate pentru care creez. Un podcast minunat – te las să te convingi AICI.

Acum – dacă ar trebui să-ți spun cine sunt fără ”etichete”, atunci ar suna cam așa:

✨ Sunt un suflet care trăiește experiența vieții (știu, sună profund, dar așa este pentru mine și simt doar recunoștință). Visez și cu ochii deschiși, creez, descopăr și dansez în același timp – la propriu și la figurat.

Daaaar – sunt și foarte bine ancorată în realitate. Poate că visarea este ”locul meu sigur” unde pot crea fără limitele și convigerile (impuse) de care țin cont prea mult uneori.

În afară de graphic design, mă pasionează tot ce are legătură cu frumosul. Ador fotografia, editez ocazional materiale video în Filmora, îmi place să observ simetriile arhitecturale din locurile prin care ajung și îmi găsesc inspirație în cam tot ce înseamnă arte vizuale și natură (care nu doar că mă inspiră, dar mă încarcă și mă conectează cu adevărat la realitate).

Împreună putem să creăm o lume frumoasă Inside Out.😍

Blogul acesta este un un fel de ”casă virtuală”, poate nu avem posibilitatea să ne întâlnim în realitate, dar ne putem cunoaște așa, prin cuvinte și imagini – Visual Stories – cum îmi place să le numesc.

Îmbrățișări creative și inspiraționale-motivaționale,

Merciiii tare de vizită!

Cu drag, Gabriela !