Eli Neicuț – Influencer de fapte bune| ”Despre comunicare și implicare în Voluntariat!”

Creativitatea în Voluntariat este o combinație între bunătate și mediatizarea cauzei pentru care lupți.

De ce-ul tău! Nu doar un simplu mesaj: ”Donează aici!”

Eli Neicuț

Cum să o descriu pe Eli Neicuț?! În culori vesele, cu tonuri de albastru aprins, multă voință și ceva din pragmatismul unui programator.🤩

Însă, cei mai mulți o cunosc pe Eli vorbește…pentru că Eli nu doar face voluntariat, ci vorbește despre Voluntariat și cât de important este modul în care te implici și cum comunici despre fiecare cauză.

M-am bucurat să o descopăr dincolo de ceea ce face, dar în același timp ca un tot. Este mereu pregătită să acționeze.

Așa cum foarte frumos a spus – are brațele mereu pregătite pentru a oferi ajutorul ei și, în același timp, primește încurajări și se bucură să fie printre oameni.🥰 Atunci când lucrurile par să nu se așeze așa cum și-a propus, o ajută niște brațe larg deschise.

Simt că tot ce fac este o îmbrățișare pentru cei care nu o au, la care nu pot ajunge fizic.

Eli Neicuț

Și mai știu eu că o ajută să privească spre peretele unde și-a așezat reușitele. Astfel se uită la ceea ce a realizat și o motivează să meargă mai departe. Acest simplu gest merită îmbrățișat și de tine, cel care citești aceste rânduri. Uneori uităm ceea ce am realizat și un astfel de perete, sau un tablou, o agendă, orice, ne poate motiva atunci când credeam cel mai puțin.

Este o conversație cu de toate, energie, empatie, entuziasm și Eli.🤩

Pe Eli o puteți găsi pe facebook și instagram @elivorbeste. Tot în acest interviu mi-a spus că o comunitate se creează și se întreține. Pot confirma acest lucru, iar dacă ai întrebări pentru ea, nu ezita, îți va răspunde cu drag. De asemenea, va fi foarte recunoscătoare să o susții în proiectele în care se implică. Chiar dacă nu este o donație, un share poate ajuta la fel de mult.

Și o idee cu care am rămas: fii creativ atunci când susții o cauză, spune de ce faci acel lucru, de ce simți să dai mai departe, de ce putem face lumea un loc mai bun prin susținerea acelei idei/proiect etc.

Cred că este parte din mine tot ceea ce fac. Nu simt că este o muncă de la care ar trebui să iau o pauză, dar cred că voi mai lăsa din presiunea că: ”Trebuie!”

Eli Neicuț

*Interviul face parte din proiectul – Povești despre Creativitate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s