Când schimbăm muzica?

Auzim de foarte multe ori vorbindu-se despre schimbare, pare să fie la tot pasul, iar uneori pare că întoarce viața la 180 de grade. M-am întrebat de multe ori: ”cum este posibil?”

DSC_9467
Photo: Iuliana Olteanu

Ei bine, răspunsul apare cu timpul, iar când îl găsești, afli că ai mai avea o listă foarte  lungă de întrebări. Este absolut firesc, viața este o poveste fără de sfârșit, iar când începi să o înțelegi dincolo de simplele experiențe, știi că minunile există.

Ce am înțeles eu că înseamnă ”schimbarea”? încă nu știu exact, dar cred că ea are loc în fiecare secundă de viață. Și mai știu că este acel ceva pe care ți-l dorești și faci tot ce îți stă în putință pentru a-l avea. Schimbarea poate fi foarte simplă, sau complexă, conștientă sau nu, poate fi o simplă dorință sau o poți determina să se întâmple. Nu prea aș vrea să o definesc (sincer, nici nu cred că există o definiție precisă), dar cred că ți-ar spune aceste cuvinte dacă ar putea: ”Lasă-te trăit de viață!(…) se spune că atunci când ai încredere în tine însuți, ai încredere tocmai în inteligența care te-a creat.”.

Muzica ta apare atunci când începi să devii conștient de ea, să o auzi. Nu-ți mai place cum sună?! poate este momentul unei schimbări. 🙂

De-a lungul timpului am crezut că am făcut multe schimbări, așa era, până în momentul în care mi-am dat seama că una este cea mai importantă dintre toate. Muzica mea. Nu schimbi ritmul, tonul, versurile, ea generează aceleași ”aplauze”, aceleași trăiri, fix aceleași experiențe vin din nou și din nou. ”Este important să permiți lucrurilor să apară, nu doar să se întâmple.”.

Fiecare dintre noi știe că am venit aici cu o muzică pe care trebuie să o cântăm.

Ar mai fi foarte multe lucruri de spus, însă aș vrea să vă las în compania unui documentar minunat. Toate citatele menționate până acum sunt extrase din el, dar aș vrea să vă bucurați de acest film prin prisma propriilor experiențe, iar la final să vă descoperiți muzica… exact așa cum este ea. 🙂

Trăiește-ți povestea în fiecare zi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s